keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Kuulumisia

Täällä taas blogin parissa pitkästä aikaa. Viimeksi tuli kirjoiteltua muutama kuukausi takaperin. Blogi on ollut hieman hiljainen koska lähdin töihin Lappiin. Tarkemmin käsivarressa sijaitsevaan Kilpisjärven kylälle. Täällä on tullu paiskittua töitä nyt kolme ja puoli kuukautta ja enää alle kuukausi jäljellä. Kovasti on tullu retkeiltyä lähimaastoissa ja yövyttyä pari yötä luonnon helmassa teltassa. Joten nyt alkaa tulla blogi tekstejä reissun ajalta hieman jälkijunassa kun sain nyt tämän tekniikankin täällä pelaamaan. 



Kuvat on otettu toukokuun viimeisenä päivänä kun saavuin tänne Kilpisjärvelle. Täällähän oli silloin ihan talvi verrattuna siihen mitä Rovaniemellä oli kun sieltä lähdin. Kelkatkin oli vielä liikkeellä melkein juhannusviikolle asti. 

Oli outoa ja hieman huvittavaa että kesäkuussa kuulit ja näit kun vielä ajettiin kelkoilla. Eikö silloin pitäisi olla jo kesä eikä lunta ja jäätä missään.Mutta täällä Kilpisjärvellä vielä oli kesäkuussa hiihtokelit mitä parhaimmillaan. Harmitti niin kovasti kun jätin sukset Rovaniemelle.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti