tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kuopion Vuorilampi

Lähdin viikonlopun viettoon Kuopioon siskon luokse. Yhtenä päivänä halusin käydä kävelyllä Vuorilammella. Viime kesänä kävin siellä ensimmäisen kerran mutta nyt halusin käydä uudestaan ja tällä kertaa muistin ottaa kamerankin mukaan. 

Neulamäen polkuja kävellessä sai huomata että muitakin oli lähtenyt sunnuntai päivän viettoon luontoon rentoutumaan. 















Tällä kertaa kiersimme Vuorilammen Neulamäen asuinalueen puoleista puolta. Neulamäen alueen metsät ovat minusta tosi kauniita, välillä tuntuu ihan kuin keiju- , peikkometsässä olisi. 

Kesän suunnitelmissa näyttäisi nyt toteutuvan vihdoinkin viikon mittainen vaellus. Kohdetta ei olla vielä päätetty ollaan kahden vaiheilla mentäiskö Norjaan vai Saariselälle UKK-puistoon.

 Myöskin ajatus lyhyemmästä reissusta ennen pidempää reissua on kutkutellu mielessä, jossa kävisimme testaamassa varusteiden kanssa kuinka pitkiä päivä matkoja jaksamme kävellä.

Sini

2 kommenttia:

  1. Neulaniemen metsät ovat juuri niin kuin sanoit, keiju-peikkometsiä. Neulaniemi on aarre, toivottavasti säilyykin sellaisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuopiossa käydessä on aina päästävä käymään Neulaniemen metsissä, siellä vaan on niin erilainen tunnelma kuin täällä pohjoisen metsissä. Toivotaan että säilyy sellaisenaan kuin on nyt.

      Poista